Waarom deze website
Begin 2004 heb ik mijn eerste digitale camera aangeschaft en dat was een mooie aanleiding om eens te onderzoeken hoe ingewikkeld of misschien wel hoe eenvoudig het zou zijn om foto's op een eigen website te plaatsen.

Uitgangspunt was dat ik de website vanaf de basis zou ontwikkelen en geen gebruik zou maken van standaard templates die overal op het net gratis zijn te downloaden.

Aangezien ik geen enkele ervaring in het bouwen van websites had, heb ik mij dit eigen moeten maken door te zoeken naar allerlei documentatie en voorbeelden op het net.

Dit heeft uiteraard de nodige tijd gekost, maar met vallen en opstaan is het mij uiteindelijk gelukt om op 29 februari 2004 een eerste versie van de website te publiceren.

In de loop der jaren is de website enorm uitgebreid en diverse malen aangepast en is er nu van de oorspronkelijke opzet niets meer terug te zien.

Wegens de opmars van de smartphones en tablets is er een begin gemaakt met het responsive maken van de website waardoor foto's en teksten beter zichtbaar zullen zijn op alle schermformaten. Dit is in de loop van 2016 afgerond.

Het is al met al een behoorlijk uit de hand gelopen hobby geworden, erg tijdrovend, maar de vele bezoekers en de positieve reacties in het gastenboek zie ik als de beloning voor het vele werk.